Atâta fericire pe internet despre cum l-a blocat facebook pe Trump nu a văzut neam de neamul meu. Iată, dreptatea s-a făcut, în sfârșit i-au dat peste bot animalului.

Chestia asta nu a arătat decât faptul că zucc e doar o altă mizerie duplicitară, în orice acțiune a sa. Atunci când Twitter l-a cenzurat pe Trump, pentru că bătea câmpii masive, mărcuț a ieșit repede la înaintare să și-o bată de Dorsey de la Twitter, despre cum așa ceva nu se face, nu e normal, trebuie să lăsăm să fie cu libertatea de opinie, cu alea.

Din momentul în care a fost clar că Trump a devenit zero, brusc, Peter Zuckerberg s-a lepădat de Trump de mai mult de 3 ori, cu mult înainte de cântatul cocoșului. Iară, coloană, verticalitate etc.

Doar că, așa cum a remarcat Merkel, prin acțiunea asta toți și-au recunoscut contribuția la situația dezastruoasă din lume. Urmează reglementări mult mai nasoale pentru ei. Vremea haiduciei s-a cam dus.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.