Am râs puțin când am auzit de cursurile de numerologie pentru profesori, ținute de șnapanul ăla, Anatol Basarab. Funny, de parcă v-ați aștepta la mai mult de la corpul profesional român. În listele de vaccinare din școli, media e cam de 50% cei ce vor să se vaccineze, dar crește când e vorba de personal auxiliar. Mai exact, mai multe femei de serviciu doresc să se vaccineze decât profesori.

Anyway, revenind la numerologie, eu chiar nu înțeleg de unde e revolta asta agresivă.
Vă rog să mă corectați, în românia, în trunchiul comun de învățare există materia Religie, unde copiii învață lucruri care îți dezvoltă creierul, cum ar fi că îți rupi piciorul dacă nu mergi la spovedanie, oamenii au fost creați din pământ de către o ființă supremă, perpetuă și ubicuă, cu unicul scop de a-l slăvi în orice moment și de a avea grijă ca bărbat cu bărbat să nu se fută în cur și că, în general, religia ortodoxă este the shit, restul sunt de căcat.

Spuneți-mi, vă rog, care e diferența? Faptul că în demența cu religia cred mai mulți? Numerologia nu e atât de împărtășită peste tot? De ce să ne revoltăm la asta, cât timp propovăduim și lăsăm să ne fie intoxicați copiii cu mizerii de evul mediu, ne tocim frunțile și genunchii în ture de biserici și ne batem, anual, pe apă în care își zoiesc falangele niște nespălați cancerofili precum cancerul acela de la constanța și o declară sfântă?

Așa că da, eu aș vrea să se predea în școli și numerologia. De ce nu? E interesant. În plus, zodiacul, cu horoscop cu tot. Copiii trebuie să știe ce fel de oameni sunt și ce ascendent au, nu? Și știți de ce? Pentru că lucrurile astea sunt mai puțin nocive decât cu ce le intoxicăm acum creierele copiilor.

Stimați dascăli, băgați mare.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.