extra-bonus

De ce Horia Ciorcilă, preşedintele băncii transilvania, a încasat 74 de milioane de lei, datorită rezultatelor fenomenale ale respectivei bănci?

Păi simplu. Iată o mică explicație. Am virat nevestei, pe cardul ei de BT, de pe cardul meu de ING, banii pentru plata ratei la casă. Asta e, săraca are de plată încă 29 de ani, csf, n-ai csf.

ING nu mi-a luat niciun comision pentru această operațiune, pentru că na, probabil înțeleg că eu le fac lor onoarea de a-mi ține banii la ei, nu invers.

În schimb, BT a decis că operațiunea de a primi bani va fi comisionată cu vreo 5 lei. Pentru că de ce nu, doar le intră niște bani în conturi, nu?

Și așa aflăm două lucruri. De ce Horia Ciorcilă, preşedintele băncii transilvania, a încasat 74 de milioane de lei și de ce Cetin Ametcea, publisher independent, nu va pleca niciodată de la ING.

Bine, a nu se înțelege că ING e perfect, ieri nu a mers niciun bancomat din zona Pantelimon, de m-am făcut de râs, nereușind să îmi plătesc o mică datorie.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.