Pentru că siguranța consumatorilor rămâne prioritatea noastră, în urma incidentelor raportate recent care implicau telefoanele Galaxy Note7, am decis oprirea vânzării și a programului de înlocuire pentru dispozitivele Galaxy Note7. În consecință, am oprit definitiv producția la nivel global a acestui telefon.Le recomandăm tuturor celor care au deja un Galaxy Note7, înlocuit sau nu în programul global, să nu îl mai utilizeze, să își salveze datele și să închidă dispozitivul. Lucrăm împreună cu partenerii noștri din regiune pentru a implementa un program de înlocuire ce vă va permite schimbarea Galaxy Note7 cu un Galaxy S7 sau S7 edge, împreună cu o diferență de preț. Alternativ, puteți opta pentru o restituire integrală.Detaliile programului de înlocuire vor fi comunicate în mod regulat pe acest website, dar și în mod direct către consumatori.Către toți clienții Galaxy Note7: ne pare foarte rău că nu ne-am ridicat la înălțimea așteptărilor pe care le aveți de la Samsung. Vă mulțumim pentru răbdarea avută în această perioadă și ne cerem scuze pentru inconveniențele create.Dorim să reasigurăm toți clienții Samsung că Galaxy Note7 este singurul dispozitiv afectat de această situație.În cazul în care aveți întrebări, vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon 080087267864

Un plus pentru reacția aceasta și o dovadă de verticalitate pentru Samsung. Niște telefoane periculoase au fost retrase de pe piață, un gest normal într-o lume anormală. Compania își asumă paguba, iară, ceva normal, în aceeași lume. Bun. Problema pe care o văd eu este:
Accesoriile intră la pagubă?

Eu, de exemplu, la telefonul meu, cel mai bun telefon din lume, am o husă UAG foarte frumoasă și foarte rezistentă. Un UAG pentru galaxy note 7 costă 150 de lei. Și probabil există huse și mai scumpe decât a mea.

O folie de protecție din sticlă securizată pentru Note 7 costă 69 de lei. Cheltuielile astea, care nu sunt chiar minore, le rambursează cineva, sau intră la categoria Ghinion, asta e, data viitoare căscați ochii?

Bine, vă dați seama ce dezastru e pentru producătorii de huse, folii și alte accesorii pentru Note? Este un fiasco complet, există posibilitatea ca mulți să iasă din joc…

samsung-galaxy-note-7-exploding-funny-reactions