Marius Daniel Preda şi Adina Hermine Roşca au fost condamnaţi la doi ani de închisoare pentru trafic de migranţi în iunie 2021 şi respectiv februarie 2024. Niciunul dintre cei doi nu sunt reabilitaţi conform legii şi nu au voie să candideze. Biroul Electoral a luat de bune declaraţiile pe proprie răspundere ale celor doi şi nu le-a verificat cazierul judiciar şi astfel au rămas pe lista de candidaţi a PSD

Mi se pare absolut normal, face parte din rutina zilnică pesedistă. Și știți care e treaba? Că românii asta votează, băieții șmecheri, descurcăreți, care fac banul și cu anul, nu fraierii cinstiți, eventual și cu școală. Ascultați-l pe analfabetul ăsta de Piedone:

Comandantul, primarul ales, tu faci ce zic eu, bă țâcă, nu altfel. Toți sunt așa, toți au complexul acesta de superioritate nejustificată la adresa săracilor pe care îi privesc de sus. Deși ei nu sunt în stare să lege două vorbe coerente.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.