porci_4884.jpgClickio dă cu bâta în baltă, explicând motivele pentru care ar trebui să mergem la vot. Eu am altă opinie, total diferită, aşa că am 5 motive să NU MERG LA VOT.

1. Posibilitatea de a alege răul cel mai mic. Nu pe bune?? Asta e ca aia din banc “cu Alifie sau fără Alifie”. Deci dacă eu consider că toţi candidaţii sunt nişte luseri care vor doar posibilitatea de a se îmbogăţi, ei şi prietenii lor, ar trebui să mă duc şi să îl aleg pe cel care … ce? Care sunt criteriile? Care consider eu că ar fura mai puţin? Care e mai sexy? Mai simpatic? CARE?

2. Să dau cu sondajele de pământ. Odată ce am lămurit că interesul meu este de a-mi fi mai bine, nu de a contribui la bunăstarea familiei candidatului X sau Y, de ce m-ar interesa sondajele? Cui îi pasă? Oricum iese cine trebuie, nu?

3. Mă văicaresc spunând că nu am cu cine vota. Greşit. NU. Doar constat cu amărăciune că trăiesc într-un jeg de ţară, cu predispoziţie milenară către furt şi şpaga. Şi nu, indiferent cum aş încerca eu să schimb asta PRIN VOT, nu voi reuşi. Pentru că nu ai cu cine.

4. Să nu pun botul la promisiuni. HA HA HA! Aburelile astea le-am fumat de acum 18 ani. ĂSTA E MOTIVUL PENTRU CARE NU MERG LA VOT! Pentru că nu pun botul la promisiuni. Nu MAI pun botul la promisiuni.

5. Nu am de ce vota! Propunerea de a urmări promisiunile celor aleşi şi de a le sancţiona pe blog mă lasă rece. Nu mă interesează să urmăresc minciunile nimănui. Am o familie care trebuie să mănânce şi sunt foarte ocupat cu procurarea celor necesare. De ce? Păi pentru că sunt furat la greu de cei votaţi şi indiferent ce şi cât aş munci, nu se vede, pentru că trebuie să contribui la averile domnului Căşuneanu, domnului Patriciu, domnului Tăriceanu, cel care face avere impunând legi în favoarea firmei Citroen si APIA. Pe aştia i-aţi votat în cor acum 4 ani. Şi le-aţi urmărit zilnic minciunile şi nerealizările.

ŞI CE AŢI REZOLVAT?

Vă spun eu, nimic. Toată lumea e fericită, şi din 4 în patru ani, câte unul ca clickio se trezeşte să explice doct că ar trebui să uităm brusc tot ce s-a întâmplat în ultimii ani şi să o luăm de la capăt, sperând că o să iasă bine.

NU! REFUZ SĂ MĂ MAI LAS PĂCĂLIT!

Voi sunteţi cei manipulaţi! Voi, cei care consideraţi că e corect ca la fiecare 4 ani să alegem pe cineva oricum. Cei care credeţi că e normal să o sugem pervers de la diverşi, în speranţa că poate de data asta nu ne va durea foarte tare.
Cea mai mare palmă dată lor este absenteismul masiv, lipsa totală de interes, arătatul curului la oră de maximă audienţă. Astfel vor vedea că nu mai dorim să o luăm de la capăt de fiecare dată. Că minciunile nu mai ţin.

CĂ NU NE MAI PASĂ!

NU MERGEŢI LA VOT. NU VĂ MAI LĂSAŢI MANIPULAŢI. NU VĂ MAI LĂSAŢI PĂCĂLIŢI DE MINCIUNI. TRATAŢI-I CU INDIFERENŢĂ. AŞA VOR VEDEA CĂ NU SUNT DORIŢI.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.