ProTV a dat premiul de la Românii au Talent unui angajat al postului. Sau fost angajat, nu e clar, pentru că turma de gâsculițe amorfe extaziate în fața faptului că mai e și gay afirmă că vai, dar nu mai e angajat, nu e nimic rău.

Am observat, în lungul meu timp petrecut pe internet, că femeile sunt cel mai ușor de manipulat ființe bipede. Nu trebuie decât să le găsești triggerul și gata, orice urmă de logică dispare și se transformă în bovine cu cabină, gata să își susțină punctul de vedere împotriva oricărui argument de logică. Dacă citești la Vasilescu, te crucești de câte văcuțe ambulante emit opinii de valoare.

Să vă explic eu, „doamnelor”, de ce susținerea asta este aberantă. Și nu sunt decât 2 puncte.

1. Tipul a fost coregraf la Vocea României. Coregraf principal, simplu, nu contează, a fost coregraf. Prin urmare, profesionist, deci mieunăturile tâmpite cu Este talentat, nu contează altceva, sunt niște idioțenii. Omul ăla a avut talent, la început. După aceea, a făcut o gălăgie de școli și cursuri, care l-au adus la nivelul unde este în acest moment. El nu mai este talentat demult, este un om pregătit în domeniul său, școlit. Omul acesta, care face coreografii pentru profesioniști, a concurat cu alți oameni care cântă în baie sau fac cub rubik în timpul liber.

Înțelegeți cumva, că e complet absurd ca, la un concurs de talente, să apară un profesionist de genul? Poate la anul, în lipsă de bani, vine Angela Gheorghiu și se bagă în concurs. Cu puțin noroc, o trimite Andi direct în finale. La urma urmei, nu încalcă regulile, NU?

2. Tu, dacă te duci la bancă și vrei să iei un credit, ești verificat și în chiloți ca nu cumva să ai pe cineva angajat acolo. La orice competiție concurs de pe piață, unde cumperi 3 iaurturi și ai șansa de a intra într-o tragere la sorți, în regulament e trecut în mod special că angajații și rudele până la al nu știu câtelea afin nu au voie să participe.

În schimb, într-un concurs de talente de 120 000 de euro, poate participa orice angajat sau fost angajat (asta cu fostul e în discuție, datele oficiale îl dau angajat, doar păsăretul de pe net susține contrariul, așteptăm și ceva oficial), pentru că e foarte talentat, nu-i așa, și este și gay, deci atinge tot ce ne interesează pe noi.

Înțelegeți, păsăricilor, de ce vă plătesc ăștia la muncă cu mai puțini bani decât pe bărbați?

Mentionez ca textul se adreseaza aparatoarelor, nu tuturor femeilor,da?