Am citit la Vali despre Primii.ro, showul interactiv de la Prima TV, Diana Bart și Gabriel Cove punând întrebări de cultură generală concurenților, iar voi putând să răspundeți rapid, din aplicația dedicată iOS sau Android, de pe canapea. La modul cel mai serios, de la 19.15, când începe emisiunea, eu o să fiu prezent, cu aplicația în brațe.

Cum funcționează:
Diana si Cove vor incepe sa citeasca intrebarile.
Dupa fiecare intrebare, in aplicatie vei gasi patru variante de raspuns. Alegi raspunsul corect.
La finalul celor zece intrebari, daca ai raspuns corect la toate, ai castigat. Daca nu ai castigat poti incerca la urmatoarele editii.

Și știți de ce? Pentru că, în adolescențele și tinerețile mele, era plin de emisiuni de genul acesta pe televiziuni. Iar eu, fiind singurul om din cercul meu de prieteni care citea mai mult decât cotoarele de la bilete și textele de la dero-ul din baie, eram foarte, foarte bun la așa ceva. Nu vă mai zic că rupeam canalele de trivia de pe mIRC. Cumva, păream cel mai deștept și na, te face să te simți bine.

După care au cam dispărut toate. Și emisiunile, și canalele și, încet, încet, și interesul meu pentru subiect. Dar iată, a fost doar temporar, pentru că sunt cu arme și bagaje, în așteptarea evenimentului.
Sunt cu numele real acolo, vă aștept să ne luptăm în ascuțimi mentale.

“articol sponsorizat”

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.