În mod clar, cea mai reuşită ediţie de blogăria de până acum. Şi nu neapărat pentru că au apărut feţe noi. Doamne fereşte chiar.
Ci pentru că noi, deja renumita veche gardă, am ajuns să ne cunoaştem foarte bine, să descoperim că ne leaga multe lucruri, că avem chiar şi mai multe lucruri în comun.

Da, chiar şi un pişat în piscină poate fi un model de legătură. Ştiu, iarăşi am făcut de râs numele rromâniei. Da, ma doare asta, tare de tot.

Să sintetizez puţin, la cald, ce s-a întâmplat.

Ca deobicei, drumul până acolo a fost super. Oameni unu şi unu. Zoso, Visurat, Denisuca, Piticu, Innocente, Oradeanul, Scărlătescu, Bobby, Tudor de la Microsoft şi nu în ultimul rând, Vlad Petreanu. Vlad Petreanu? Un singur cuvânt. OAU!
În locul lui lovingvama a fost Mariussescu, căruia nu am cuvinte suficiente să îi mulţumesc pentru faptul că vorbeşte mult. Astfel am realizat că, de fapt, Nevasta e mută in comparaţie cu el.
Cartelul a stat deoparte, având de discutat lucruri de importanţă naţională şi maxim interes bloggeristic. Probabil că îi recunoaşteţi pe toţi, iar dacă nu, înseamnă că nu ne citiţi suficient de mult.

Discuţia cu Neogen s-a axat as usual în jurul prezentării proiectelor Neogen pe termen scurt şi mediu. Iarăşi as usual, strategia lor e de o beznă totală. Nu mi-au lăsat impresia că ar şti exact ce vor să facă. Au o idee, cred că sunt pe drumul cel bun, dar nu au nimic sintetic. Totul este la nivel macro. Nivelul micro este uitat undeva departe, în seifurile Tiger Corporation.
Ce mă bucură este faptul că folosesc ideile exprimate de noi la vechile întâlniri. Ce nu mă bucură este că ideile sunt exact la acelaşi stadiu ca şi când au fost emise.

Partea cu adevărat interesantă, cel puţin pentru mine a fost că Tudor de la Microsoft a oferit ca premiu un Xbox 360 Premium, pentru cele mai bune idei exprimate la meeting. Da, cuplul Zoso-Arhi a lovit încă o data şi a câştigat la modul detaşat. Şi mai frumos este că Zoso nefiind gamer, a donat jumătatea sa de XBox jumătăţii grase a echipei, adică Arhi. Şi uite-aşa am acum frumuseţe de XBOX 360. Din păcate nu ştiu să o modez. Nu că aş juca jocuri crackuite, doamne fereşte. Doar aşa, de test.

După meeting a urmat băuta. E nevoie să spun mai multe? S-a băut la greu. Oamenii de la Microsoft au demonstrat că nu duc paharul la ureche, deşi dimineaţă se dădeau modeşti şi nevinovaţi. Noro a băut ca un erou, Mariussescu şi-a pregătit borâturile de astăzi din autocar prin ingurgitarea unor importante cantităţi de alcool, alcool eliberat astăzi, împreună cu diverse resturi de mâncare, în pungi, sub formă de vomitătură.

În posturile următoare o să revenim şi cu nişte poze de la locul faptei, poze de maxim angajament, în care vom vedea de ce e important şliţul la pantaloni şi de ce e recomandat să laşi băutura de la o anumită vârstă.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.