Știu că s-au mărit îngrozitor prețurile la energie, dar încă nu vedem asta, suntem pe compensare, va fi distractiv cu adevărat din aprilie, am făcut un calcul la gaz, cum plăteam la casa din buftea, acum aș plătiîn jur de 7500 de lei lunar gazul pe timp de iarnă.

Dar sunt unele produse a căror cost a crescut într-un mod obscen. Și am două exemple.
Pe lângă că toate produsele din Ikea s-au mega scumpit, am mobilat vreo 4 case cu mobila de la ei, știu prețuri și în somn, există un produs care s-a dus sky high. Fotoliile Poang.

Primul Poang luat de mine a costat 170 de lei. Preț total. Le am și acum, pe la un apartament. Acum, cel mai simplu Poang este 379 de lei. Și nu observam asta, dar am vrut să iau un otoman de ăla de picioare, care costa 99 de lei. Este douasute fucking noua lei un taburet mizer. Ca să nu mai vorbim de Poangurile pentru copii, care erau 99 de lei, acum costă 299 de lei. Leave it in sangue de scumpire, s-a scumpit așa rău lemnul luat pe nașpa în Suceava sau cum?

O altă mărire obscenă este la Pampers, la scutecele chiloțel. Știu prețurile pe de rost, cumpăr de 2 ori pe lună, câteodată, minim o dată pe lună. La emag ÎNTOTDEAUNA a fost cel mai bun preț.

Am vrut să cumpăr zilele trecute, 279 de lei. Am căutat rapid pe net, în continuare, cel mai mic preț, se vindeau și cu 300 de lei la alte magazine, deci mărirea de preț e de la producător. Acum văd că sunt la 240, de la un seller. Deci cum, creștere de preț de 50%, în interval de trei săptămâni? A întârziat vaporul de china sau cum? Nu mai e aloe vera? Vă recomand să cumpărați niște stocuri, dacă sunteți în situația asta, pentru că, cel mai probabil, nu se va opri aici.

Ați mai remarcat și voi obscenități de astea?

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.