În ultima perioadă, mulțumită grijii ministrului Câmpeanu și a testărilor intense din școli, copiii mei au avut COVID, luat de la școală, evident. Nu, nu s-a închis clasa sau ceva, stați calmi, totul e așa cum era. Copiii sunt bine, mulțumesc, a fost mai rău doar o zi, cu stări de vomă și greață la unul din ei, după aceea doar simptome de răceală simplă, răgușeală, chestii de astea.

Anyway. Prima oară sunat la salvare, când îi era rău copilului. Vine salvarea, îi face mizerie de aia de test nazal, gata, are covid. Acesta este testul.

Am folosit inclusiv photoshopul ca să decelez vreo urmă a celei de-a 2 linii. Nu o vedeți dumneavoastră, dar e acolo. Mke. Tratament? Molekin imuno.

Anyway, a 2 a zi, chemat salvarea ca să îi testeze PCR, să știm dacă sunt sau nu bolnavi, pentru că dacă nu sunt în mod oficial, sunt absenți la școală, nu știu dacă știți.

Vine salvarea, unul din ei cu mască, altul cu masca pe barbă, le iau testele și pleacă. Și cam atât. Nimic altceva. După 2 zile, sună mama copiilor Alo, bă, a fost aici cineva să ne testeze, vreun rezultat? A, da, sigur, sunteți pozitivi toți 3, veți primi un telefon de la DSP cu decizia de carantinare.

Practic, nu a mai sunat nimeni de la DSP. A sunat tot ea și au informat-o, ieri, marți, că luni a ieșit din carantină.

Cam pe aici e nivelul de seriozitate cu care e tratată pandemia. Cam așa Își bate joc statul român de copii și cam atât.

Later update:

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.