Ma cheama Nicu (nu e numele meu real) si lucrez intr-o functie foarte buna in una dintre institutiile europene. Practic, am jobul perfect, cam 120 k euro pe an netaxabili, vacante cat cuprinde, beneficii gen: cazare gratuita, zboruri business class, etc. Am ajuns in jobul asta dupa ce am absolvit (cu multa munca) una dintre universitatile de elita din USA (Ivey League). Asta m-a facut foarte ambitios in general. Multi dintre colegii mei de munca sunt mai putin calificati dar asta nu ii impiedica sa alerge dupa promovari.

Asta s-a intamplat si acum 3 ani de zile cand s-a deschis o pozitie mai buna in departamentul unde lucrez. Toata lumea stia (din discutiile informale pe care le aveam pe holuri) ca eu si o colega de-a mea suntem in carti pentru jobul asta. Competitiv de fel, am inceput sa ma gandesc la moduri in care sa ii subminez candidatura.

Si uite ce mi-a venit in cap: o seduc, facem sex, inainte de sex fac o gaura in prezervativ, o las insarcinata, nu mai este in carti pentru pozitie.

Fast forward, azi am un copil caruia ii platesc pensie alimentara, jobul pe care mi l-am dorit si care mi-a adus mai multi bani decat voiam vreodata si o subalterna care este mama copilului meu.

Nota editorului: badumtss pam pam