Scris de T.L.

Vreau sa spun asta cuiva de foarte multi ani. Am primit forumul asta de la un prieten, am ras la postarea cu swingerii.
Eram pusti si mergeam cu sora mea la bunicul meu, in Baia. Eram la momentul primelor inceputuri si experiente in domeniu, inca nu stiam exact ce inseamna o femeie, nu stiam nici unde este situata exact chestia aia a femeilor.Intr-o seara, am gasit o revista deocheata la un prieten, ne-am uitat la ea, am facut dupa aia treaba aia rusinoasa, dar parca nu era suficient. Am ajuns acasa, m-am bagat la somn, in pat cu sora mea care era mica, avea vreo 4 ani. Dupa ce a adormit, am inceput sa o mangai si am incercat sa fac ce vazusem in revista.
Din fericire, nu am reusit, nu am nimerit si pana la urma mi s-a facut frica. Nu am mai facut nimic si de atunci ma gandesc doar la cat de bestie am fost si ce as fi meritat pentru asta.
Tin lucrul asta in mine de foarte mult timp, nu l-am spus niciodata nimanui si mi se pare atat de grav incat mi-e groaza sa apas send in mail. Nu astept pareri si nici vreo judecata.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.