Cum dai dovadă de cel mai caraghios spirit posibil?

Azi dimineață, Guerrilla a anunțat că toți angajații postului de radio au semnat declarații prin care își asumă faptul că nu au și nu au avut vreo colaborare cu un serviciu secret. În caz contrar, sunt dați afară din echipă și plătesc 100.000 de euro daune.

Păcat că Radio Guerilla și angajații săi elitiști nu au semnat genul acesta de declarații când s-au băgat î insolvență, dând practic țepe de milioane, inclusiv statului.

Păcat că Radio Guerilla nu a semnat așa ceva atunci când erau toți angajații lui Sorin Ovidiu Vântu și conduși de pârnăiașul Liviu Luca.
Păcat că Radio Guerilla nu a semnat așa ceva când erau angajații mizeriei umane numită COzmin Gușe.
Păcat că Radio Guerilla nu a semnat așa ceva când șeful lor era mizeria numită Liviu Mihaiu.
Păcat că Radio Guerilla nu a semnat așa ceva când erau exploatați de Expresiv SA, format din Radoway Limited (Cipru) – 56,25%, Sindicatul Naţional Petrom-Energie – 43,13% şi Nistorescu Cornel – 0,62%. Radoway Limited (Cipru) era deţinută de Tasoula Charilaou, iar președintele consiliului de administrație, Liviu Mihaiu.

Dar da, e foarte important că au semnat declarații notariale despre cum nu colaborează ei cu serviciile. Este foarte important, mai important decât banii pe care i-au furat acum 4 ani, nu i-au dat înapoi niciodată, după care au renăscut ca pasărea Phoenix, curați, spălați și gata de luptă.

Dacă ați uitat, amintiți-vă de lista lui Vântu.