Condamnare la 7 ani de inchisoare pentru un barbat din judetul Brasov, acuzat ca si-ar fi violat in mod repetat propria fiica, in varsta de 14 ani.

Nimic special. Încă un român pios, ortodox, probabil semnatar al petiției anti-homosexuali și fan al coaliției pentru familie care își bate familia și își violează fiica. O scenă normală într-o țară normală.

Anormalul vine acum.

Mama fetei a povestit ca individul o batea deseori, dar ca nu l-a parasit pentru ca nu avea niciun venit si nu stia unde sa se duca, impreuna cu copiii. Ea ar fi cerut ajutor la politie si la Directia pentru Protectia Copilului, insa ar fi fost sfatuita sa indure chinul.
Asistentii sociali s-au scuzat ulterior spunand ca femeia nu a facut plangere scrisa si ca au vrut sa pastreze familia unita.

Înțelegeți? Asistenții sociali, oamenii puși acolo de stat, plătiți din banii mei și ai tăi să aibă grijă de acel copil, știau că fetița este violată și mama bătută, dar au vrut să păstreze familia unită. ÎNȚELEGEȚI? UN COPIL ERA VIOLAT ZI DE ZI, DAR ASISTENȚII SOCIALI VOIAU SĂ PĂSTREZE FAMILIA UNITĂ.

Știți ce este cu adevărat groaznic? Acele animale numite asistenți sociali vor continua să „profeseze” liniștiți. Nu poți da afară oameni de la stat, pentru că sunt angajați prin concurs. Nu poți concedia pe cineva pentru o simplă greșeală. Au greșit și ei o singură dată, mare lucru.

Și la urma urmei, trebuie demonstrată greșeala, nu?