M-am uitat la circoteca cu înființarea superligii bogaților la fotbal și sunt nedumerit, care e treaba?

Adică, avem FIFA și UEFA, care au făcut totul ca sportul ăsta să devină un sport al bogaților care devin și mai bogați. Coeficienți de valoare fabricați din burtă cu multă grijă, pentru ca doar echipele care trebuie să facă bani, să îi facă, care asigură participări în competiții de sute de milioane, unde câștigi coeficienți și mai mari, jucători care devin și mai scumpi, la niște prețuri jenante, deja suta de milioane pentru o o panaramă de asta care simulează că aleargă după o bășică umflată au devenit normalitatea.

Acum, aceste super echipe, super bogate, vor să facă o competiție doar a lor, a superbogaților, unde să câștige super bani, ca să își poată plăti și mai mult super jucătorii și tot așa. Iar UEFA este aaaa, dar nu, e un scuipat pe obrazul fotbalului și al sportului.

Hai sictir, mă. Voi ați scuipat de mult pe obrazul fotbalului, cu competițiile voastre mpsluite, cu bilele calde, cu absolut toți șefii fotbalului arestați, cu Blatter, cel cu nume predestinat, totul a fost o manipulare pentru a scurge sute de milioane către buzunarele unora pe care nici muncitori necalificați la tinichigerie nu i-ai angaja.

Cum ziceam, e foarte posibil ca Liga vieții să se concretizeze. Pentru că vorbim de foarte mulți bani, iar UEFA și FIFA sunt foarte sensibile la sunetul de verde. Iar revolta asta artificială a tuturor va dispărea la primele jocuri, după niște incentivări de alea mișto, cu mașini oferite pentru șuturi de la distanță și restul arsenalului de marketing.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.