Ca să înțelegeți printscreenul.
Eu am un cont de google de părinte, la care sunt atașate conturile copiilor. Contul meu este, evident, de adult, cu card, cu conturi plătite la multiple servicii google, inclusiv youtube premium family.

Din când în când, absolut tembel și aleatoriu, când încerc să accesez vreun film (aici era vorba de ceva standup cu Chris Rock) primesc mesajul acesta, în care eu, care am deja cont plătit, cu card și diverse opțiuni, trebuie să verific contul adăugând un card.

Știți cum fac să văd clipul?
Intru de pe contul de copil al lui fi-miu, care a rămas în memoria browserului. Cont de copil, da, cu supraveghere, cu google family, cu Family link care îi controlează telefonul, cu mesaje de alea gen Copilul dvs accesează un link nepotrivit etc. Da? De pe contul acela pot vedea clipurile pe care le consideră youtube sensibile. Repet, cont MARCAT că este de copil și cu acces limitat.

Deci da, cam asta e cu așa zisa protecție and shit.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.