Anul trecut, Ponta lovea o ditamai cărămida în piept, legată de aberația tembelului de Boc, cu taxa auto plătită și de mașinile înmatriculate înainte de 2007, anul când tăriceanu ne-a cadorisit cu taxa asta, pentru ca APIA, asociația unde era președinte, să facă profituri grase. Multe Citroenuri s-au zgâriat atunci. În fine. Revenind la Pont, nu trecea o zi în care să nu aflăm cum el va da oamenilor banii înapoi, pentru că e o aberație să taxezi din urmă ceva, că e anormal, nu există taxare de genul acesta în nici o legislație, poate oamenii nu și-ar fi ales acele mașini dacă știau de taxă, etc. Sigur, mă bucuram, în sfârșit, se rezolvă gunoiul ăsta.

Da, vezi să nu.
Noua taxă auto se va numi timbru verde ȘI SE VA APLICA, AȚI GHICIT, ȘI MAȘINILOR ÎNAMTRICULATE ÎNAINTE DE 2007. Pentru că, a decis Ponta, ar fi discriminare dacă nu ar face-o, s-a gândit el mai bine. Cel mai bun prim ministru al rromâniei, vă zic.

Noroc de Moise Guran, care preia o imbecilitate a celor de la Hoțnews, care sunt de părere că taxa auto ar trebui să fie introdusă în prețul benzinei.

Se pare că Moise Guran s-a sclerozat suficient de mult încât să uite prima taxă de drum, aia cu aici sunt banii dumneavoastră. Pe care băsescu a băgat-o în prețul benzinei. După care au inventat altă taxă de drum. Pe care au băgat-o în prețul benzinei. După care a urmat a 3 a taxă de drum, pe care o plătim acum, ca regii. La fiecare nouă taxă, se râdea copios de contestatarii care aminteau că există deja o taxă de drum în prețul benzinei. Fiți serioși, aceea era cu totul alt tip de taxă.

E bine să fii sclerozat, cred că te ajută mult în viață, treci mai ușor peste dureri.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.