M-am gândit la o variantă okeish, cu care să nu mai agresez vizual populația atunci când oamenii îmi trimit chestii cu Am de vânzare cutare chestie. Desigur, când voi avea EU de vânzare ceva, voi agresa, că de aia am blog :mrgreen:

Așa că am făcut o pagină, unde voi pune ofertele de vânzare pe care le primesc pe mail. Fiecare anunț va sta 7 zile, dacă își găsește sau nu cumpărător, în ziua 8 e șters fără drept de apel.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.

Pe scurt

Loading RSS Feed

32 comentarii Adaugă comentariu

  1. #1

    Buna idee.

  2. #2

    Initial am citit “Arhiepiscop”…ma duc sa ma culc la loc…

  3. #6

    Pune o conditie, sa fie mai incitant. Daca in cele 7 zile nu se vind, produsele trec in proprietatea ta. Ca-asa e “legea”.

  4. #7

    U got mail 🙂

  5. #8

    Parca vad ca, pornind de la o joaca, Arhishopul ajunge in cativa ani sa se bata cu emag 🙂 Tot dintr-o joaca a inceput si facebookaraia…

  6. #9

    Vei posta absolut tot ce vei primi pe mail? No questions asked?

    • #10

      Realizezi si tu ca asa ceva nu se poate. Doar nu va posta lucruri ilegale.

    • #11

      de ce Claudiu, ai ceva de vândut ¨pe sub mân㨠🙂 ?

    • #12

      Nu ma refeream la chestii ilegale. Doar ca va fi foarte mult de munca. Nu am nimic de vanzare. Poate de donat…

  7. #13

    Ar fi totuși mișto să ai un banner în dreapta cu ultimele produse adăugate, că altfel nu cred că mi-aș aminti să intru mereu. Și altă chestie, să fie prețul bătut în cuie, nu „aștept oferte” sau alte rahaturi…

    • #14

      de retinut

    • #15

      +1 bune idei

    • #16

      Daca tot suntem la capitolul idei: o sectiune de donatii de chestii inutile pentru unii si extrem de utile pentru altii, gen cabluri, casti, monitoare vechi, telefoane antice s.a.m.d.

    • #17

      ce te impuedica sa le pui acolo?

    • #18

      Eh, atat am putut…

    • #19

      de inteles…

    • #20

      Flo, ar fi totuși de bun simț un ¨pret negociabil, dar având totuși o sumă de plecare.¨

    • #21

      Sarpele, am si eu sectiune de donatii, dar cabluri, monitoare vechi… pai eu le-arunc direct… 😀

      Arhi, count me in pentru un set de iballz. Tot unde se merg si cei 4E trimit?

    • #22

      daca vrei

    • #23

      @Sgt. Pepper: asta cu pretul negociabil nu am inteles-o niciodata. Pai pun eu sa zicem: 2000 ron negociabil. Vine unu ca si client si zice hmmm, 2000ron nu, are o zgarietura(stiuta dinainte), hai la 1950. Cum vine asta? Sau aia care intreaba “ultimul pret?”. Dude, daca aveam de gand sa vad cu 1800 in loc de 2000, spuneam asta din prima nu?

      Sau poate nu pricep eu procesul asta de vanzare-cumparare…

    • #24

      @Petra. Eu nuarunc electronice. Daca am posibilitatea sa le reciclez, o fac, daca nu, le tin sau le dau la cei care au nevoie.

    • #25

      Am un HTC cu ecranul spart, dar nu m-am gandit ca poate l-ar vrea cineva… e o idee.

    • #26

      Iulian,

      Asta ziceam si eu cu ceva timp in urma despre procesul de negociere:). In unele circumstante urasc sa negociez(la piata, cand cumpar flori etc.) De cand lucrez in vanzari mi-am schimbat foarte mult parerea…

      Ma enerveaza insa prostia unora care incearca sa negocieze in conditiile in care scrie PRET FIX…

      In general daca un vanzator ofera ceva cu “pret negociabil” inseamna ca stie ca produsul lui nu valoreaza cat a cerut si spera sa primeasca 80-90% din pret. Cateodata spera sa mai apara cate unul care ofera exact pretul cerut, chiar daca era negociabil.

      Negocierea e o arta, in plus e prezenta in viata noastra zi de zi, chiar daca uneori negociem cu noi insine

  8. #27

    ai putea adauga si tu un hr (aka linie verticala) intre anunturi sa fie mai bine delimitate.

  9. #28

    yes but… will it blend?

  10. #29

    Foarte tare! Ma bucur sa vad asa initiative productive!

  11. #30

    Iuliane, niciodată nu vei vinde un obiect la mâna a doua cu primul preț fixat de tine. Niciodată. Ah, doar unui bătut în cap care dă cât i s-a cerut sau unuia plin de bani care nu are chief de negociat/să scadă din preț.

    Pretul de inceput este, ca să vezi, tocmai pentru a lasa loc de negocieri.

    Vânzătorul, de exemplu, are un laptop în bună stare, dar vechi de un an și vrea să îl vândă cu 400 de iepuroi. Dacă e băiat deștept, va cere 500 , că poate se va găsi un neștiutor să îl cumpere.

    Cumpărătorul de asemenea, dacă e băiat deștept, își va da seama și va negocia cu el sau, nu va negocia și va mai băga la băiatu´ în buzunar încă 100 de euro. Dar nu de puține ori cumpărătorul reușește să-l îmbârlige pe vânzător, spunându-i că ¨Băh coaie, e de căcat mărul, nimeni nu ți-l cumpără cu banii aștia¨, și să scoată chiar un preț mai mic față de cât spera el că îl va vinde.

    Arta negoțului este o artă. Prețul de început este preludiul unei bătălii, în care va ieși în câștig, pe lângă vânzare/cumpărare, cel care are papagalul, mentalitatea, caracterul mai șlefuit.