Știe cineva pe unde mai muncește Lucian Mândruță? Nu știți cine e Mândruță? Băiatul ăla făcut cavaler de cornu, care a îngenuncheat în fața lui Năstase. Hai, că sigur îl știți, băiatul care a intrat în cadă îmbrăcat, împreună cu Norica Nicolai, gen interviu altfel. Într-o vreme prezenta știrile la protv, cred?

Ce voiam să spun, de fapt.
Cu ce se deosebește Mândruță, la faza de mai sus, de intoxicările rusești, de exemplu? Are 200 de shares la mizeria asta. Unele dintre ele

Este incredibil de mizerabilă tehnica de manipulare. Aruncată din poignet, poate spune relaxat oricui că el nu are nicio vină, doar a pozat un tun de apă, ce aveți cu omul. Între timp, proștii se încaieră despre cum guvernul vrea să îi piseze. Bine, nimeni nu are de gând să protesteze sau revoluție, stați liniștiți, e vorba de gestul în sine, noi, în rest, suntem pașnici. Practic, de asta a și crescut prețul ouălor, pentru că sunt atât de rare în românia.

Ar fi trebuit să pun și eu poza cu tancul care era transportat azi pe autostradă, spre bucurești. Așa, ca să fiu un ziarist ca Mândruță, echidistant și cu opinii respectabile.
Jurnaliști, știți?