proteste grecia

Inainte de orice as dori sa precizez ca nu sunt vreun fan al grecilor, nu predic solidaritatea cu fratele popor grec si in general mi se falfaie cu gratie de soarta lor. Nu o sa uit niciodata grecul imputit, in pantaloni scurti si burta la vedere, care m-a alungat din benzinarie pentru ca trecusem cu roata peste un furtun lasat tot de el fix in mijlocul drumului. Da, ma bucur ca FMI,acest gunoi mondial, si-o fura cu eleganta dupa ce au facut un profit de doar 2 miliarde in grecia. Dar atat.

Asa. Daca am lamurit asta, sa imi exprim si eu o mirare. Normal, subiectul grexit este fierbinte in tot ce inseamna presa si social media, sunt asaltat numai de materiale care repeta la infinit acelasi subiect mestecat si remestecat de toata lumea.

Stiti ce mi-a sarit mie in ochi? Comentatorii subiectelor. Sau postacii, cum sunt ei mai bine cunoscuti. Acei Ahmet care comenteaza la mine fix cand e vreun subiect de politica important, bagand fraze de acelea sforainde, cu rusificari, kominternisti komunistoizi etc.

Este o abundenta in ultimele zile de comentatori cu conturi false de facebook. Cei gen Zahar Zaharescu, Trahanache, Ciupercel Ciuperceanu si alte nume de rezonanta, care combat de zor problema greciei, explicand cu patos, in comentariile influencerilor, cat de rai sunt grecii si cum trebuie sa plateasca si sa vanda insule si sa taie pensii si tot asa.

Intrebarea mea, de om vechi in zona, cu ochi format, este care este interesul si al cui in formarea unei imagini negative si a unei stari de spirit contrare deciziei grecilor? Cine plateste pentru asta si de ce? Pe cine intereseaza ca grecia sa aiba o imagine negativa in romania?

Sa va mai zic ca nu mai plateste nimeni sa se salveze aurul stramosesc, deci exploatarea canadiana merge bine mersi? Nu va mai zic.

Doar ca e de gandit.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.

19ZDiYCJF24jqAL1188Cqgbfi4pqnxC3tX (Bitcoin Network)
0xaf480d10b63f832c3ecf51739c1427a05f7da011 (ERC20 Network)