Și, evident, nu știu nici și când trebuie să vorbească.
Exemplul cel mai apropiat este de la evenimentul din Arad, când un om a fost aruncat în aer de ni;te domni mafioți, cu o bombă plasată în mașina decedatului, care nu a mai avut timp să evacueze locația înainte de deflagrație. În paranteză fie spus, se pare că bietul om a fost obiectul unei răzbunări a mafiei țigărilor, el fiind cel care a descoperit un TIR de țigări de contrabandă în curtea intreprinderii sale și anunțând poliția.

Anyway, după ce domnul de la Arad a plecat la cele lumești, a veni Șică Orban și a behăit: România este o țară sigură. Efectiv imediat după ce un om fusese ucis în stil Ndraghetta, a venit Ludovică și a dat perla. România e o țară sigură. Cenușa omului încă nu se răcise, dar Orban deja vorbea despre cum România e o țară sigură. Asta venind după ce cealaltă paricopitată cu cabină, Vălean, era foarte fericită că avionul din Belarus a plecat cu bine.

Anyway, mă aștept și la alte declarații inteligente de la Orban.
China are o democratie infloritoare
Nu toti uigurii mor in lagare
Rusia este bastionul pacii in est.
Roman Protasovich traieste si asta e important.

#speaklikeorbanday

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.