Pusesem ieri știrea asta cu maramureșanul care își viola propria copilă și a fost prins în flagrant de polițiști, am mormăit, în barbă, “ardeleni, ce să le ceri”, după care am uitat. Și, aseară, în timp ce aveam insomnia clasică, mi-a picat fisa.

CUM ADICĂ ÎN FLAGRANT DELICT?

Bărbatul în vârstă de 51 de ani a fost prins în flagrant de către Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei municipiului Reghin, în timp ce îşi viola fiica minoră.
„Cercetările au fost demarate din oficiu de poliţişti, în baza activităţilor-investigativ operative derulate, din acestea reieşind ca cel în cauză ar fi întreţinut raporturi sexuale cu fiica sa, minoră. Bărbatul a fost prins în flagrant delict la locuinţa acestuia, fiind condus la sediul unităţii de poliţie pentru audieri.

Deci cum? Adică…cum? Deci polițiștii s-au sesizat din oficiu și au investigat operativ, aflând că ăla își violează fiica. După care l-au prins, ÎN FLAGRANT, în propria casă? Cum? Cum au aflat că vrea să violeze copilul? Cât timp a durat violul, de s-a mișcat poliția atât de repede? Pe ce baze legale au intrat în casă, pentru a-l surprinde în flagrant?

Nu, serios, CUM?

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.