Probabil nu știți dar, în ultimele luni, mi-am schimbat tratamentul de diabet și folosesc ceva mai nou și mai șmecher, care are, printre altele și un efect de slăbire. Așa că, în maxim 2 săptămâni, cred, voi trece pragul acela pe care nu l-am mai trecut de prin 2006, cred, adică să ajung sub 100 de kilograme forță și frumusețe.

Aici vine, cu adevărat, problema ce mă macină pe interior. Că nu mai sunt nici gras, nu sunt nici slab, iar musculatura încă se luptă să iasă la suprafațe, de sub stratul de investiție anuală din ultimii 20 de ani. Nu mai pot purta săculețele XXL pe care le purtam înainte, pentru că croiala dedicată grașilor are o finețe rară și este absolut otova, de sus până jos și toate atârnă pe mine. Nu vă mai zic de pantaloni, de zici că sunt în șalvarii străbunilor ce v-au învins și ocupat, pe vremea lui Ștefan. Așa că sunt în căutare de noi universuri stilistice, universuri la care nu mă mai pricep, pentru că am fost gras mult prea mulți ani, iar când ești gras, zici mersi că ai găsit să îți vină ceva și mergi mai departe, nu mai faci și figuri.

Sigur, există, întotdeauna, soluția să îți faci o garderobă din cămăși bărbați. Soluție atractivă și funky, cămășile stau minunat pe mine, oricum ar fi, în curând o să ajung chiar să pot să le bag în pantaloni, fără să arăt ca un gogoșar sugrumat. Doar că soția mea nu se omoară după călcat, în special după călcat cămăși, iar eu sunt cam bătrân ca să mă apuc să fiu atât de minuțios, la vârsta asta.

So, soluții de la oameni care au trecut prin aceste chinuri? Ceva elegant, frumos? Metode de călcat cămășile direct din mașina de spălat sau uscător?
Idei!

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.