Știu că, în românia, lumea nu prea se uită la golf, în primul rând pentru că nu e fotbal și, în al doilea rând, pentru că l-a recomandat mărețul nostru președinte, fie-i piramida măreață.

Și totuși, pe Eurosport, se transmite golf de ăla bunuțu, quality, cum am avut eu noroc să prind de joi până duminică, The Players Championship. Vă spun, a fost incredibil de bun, transmisia excelentă, jucătorii excelenți, plus emoții.

Ca idee, în ziua 3, Windham Clark avea -15, cu 5 puncte avans față de urmăritori. În ziua 4, a venit din urmă ca un buldozer Scottie Scheffler, a făcut -20, băgând și 2 eagleuri, iar Windham Clark, la ultima minge, cea care putea trimite meciul în prelungiri, a făcut asta.

Mingea a intrat în gaură, a făcut o întoarcere de 360 de grade și a ieșit afară. Pur și simplu, ca prin magie. Sigur, a pierdut meciul din cauza lipsei de consistență din ziua 4, având și norocul ca, în ziua 3, Scheffler să joace accidentat, cu o durere la mușchii gâtului, fiind vizibilă și din lovituri. Dar, orișicât, a fost incredibil de spectaculos, mi-am dat o palmă peste ochi când s-a întâmplat, așa de prins am fost.

Recomand cu două mâini. E disponibil pe Eurosport, aplicația de televizor, eu nu am reușit să găsesc unde e Eurosport pe Discovery+.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.