Voi ați observat că, la români, există minunata expresie, stare de spirit și mod de viață Dar de ce ei nu?
Mă uitam aseară la știrea asta cu Mafia Pătrunjelului din piețe, destructurată de gardienii publici și majoritatea comentariilor sunt fix așa. Da, că pe ăia care fură miliarde nu îi vedeți, i-ați văzut pe amărâții ăștia vai mama lor.

Pentru că, se știe, poliția locală are atribuții în anchetarea marilor infracțiuni, dar le omite în mod regulat, concentrându-se pe mafioții cu pătrunjel.

Evident, și aici se remarcă analfabetismul.
Oamenii ȘTIU că mizeriile alea vândute la găleată, în piață, sunt foarte bune, sunt crescute natural, iar puii morți, dar crescuți natural, nu se împut, nu au bacterii și viermi, sunt numai buni pentru consum. Ouăle care stau la căldură, fără proveniență sunt exact ce ai nevoie pentru sănătate, iar aracetul din brânza țărănească este de cea mai bună calitate. Iar poliția e inamicul, pentru că le ia pâinea de la gură bieților oameni.

Aceiași oameni cumpără brânză în coajă de brad din intersecția aia de pe Valea oltului, aceiași oameni cumpără mezelurile ținute în praf și noxe pe transfăgărășan sau în varii locații, pentru că sunt naturale, sunt bune, sunt făcute cu dragoste, de mâini muncite de bătrânele.

Aceleași bătrânele care varză sacul de azotat de 15 lei la rădăcina legumelor, pentru că nu le verifică nimeni și cancerul nu vine pe loc.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.