Să ne înțelegem, habar nu am ce s-a întâmplat acolo, unii zic că tipa își bătea copilul, alții că de fapt se certau 2 mimoze pantelimoneze. E irelevant, foarte bine că au arestat-o, în ambele cazuri.

E relevant ce se întâmplă în spatele camerei și suportul pe care îl primește poliția. Mai exact, sunt înjurați și huiduiți în ultimul hal pentru că își fac treaba.

Indiferent cât de proști sunt polițiștii, în cazuri de astea îi înțeleg perfect. Pur și simplu nu ai cum să muncești corect în situațiile astea în care niște polițiști ajung să fie huiduiți și înjurați ca hingherii, când încearcă să își facă treaba.

Cum să se ducă ăla să își riște viața undeva sau să își riște viața încercând să salveze vreun cetățean, când știe că viața lui e doar un șir de flegme luate de la cinstiții și corecții conaționali?

Abuzurile poliției române!!! I au lăsat copilul minor de circa 4 5 anișori în grija unor străini… copilul de frică a urinat si striga o bate pe mami au lovito …. pentru o cearta între 2 femei …. va rog share sa vada toata lumea totul sa intamplat la Mega Mall pantelimon

Publicată de Florin Armeanca pe Vineri, 26 ianuarie 2018