Parandărăt, sau cum i se spune elegant în agenții, rebate, este acea acțiune prin care un decident de fonduri, în cazul nostru, fonduri publice, acordă un contract cu condiția ca, din acel contract, un anume procent să se întoarcă spre decident, în cazul nostru, primar.

Cum vor fi cheltuiţi banii bucureştenilor în 2018: 991 milioane lei pentru cultură, recreere, religie, 45 milioane lei pentru biserici, 62 milioane lei pentru statui

Vreți să vedeți cine sponsorizează PSD? Urmăriți cu atenție, în anul care vine, ce artiști abonați la banul public primesc contracte pentru diverse hidoșenii schizoide, cum e mizeria din fața casei scânteii, pe sume de milioane de euro. Puteți fi siguri că minim 50% din sume se întorc la alocatorii de fonduri, sub formă de bani curați, gata să sponsorizeze activitățile de relaxare ale pesedeului.

Nu vă speriați, și biserica practică cu succes procedeul, ei fiind singurii din românia care nu trebuie să justifice către autorități ce fac cu banii.

Să fie bine, ca să nu fie rău. Între timp, în românia, sunt 2500 de școli unde elevii se cacă în fundul curții, așa cum a lăsat dumnezeu și sfânta biserică.