Numărul 4 mondial, fostul număr 2 mondial, a pierdut în turul 1 la ultimul turneu. Accidentare la genunchi care o face să nu mai performeze la maxim.

Știți ce fac românii atunci când Halpe pierde? NUUUUUU, nu o susțin, nu îi urează sănătate și să se întoarcă pe teren, cum ar face niște oameni normali. Nu.

Devin brusc specialiști în tenis. Halep e terminată, e clar că nu e bună de nimic, nu a câștigat niciun mare șlem, mare lucru locul 2, oricine poate fi acolo, ai nevoie doar de noroc, mâine dacă iau racheta în mână, sunt pe val.

Asta în timp ce noi mai avem niște jucătoare de tenis, care deși sunt în aceleași condiții cu Halep, nu sunt în stare să intre nici în top 10. Sau jucători de tenis aproape de retragere, care joacă în turnee challenger și pierd în primul tur, dar măcar și-au scos banii de drum. Sau care sunt suspendați pentru meciuri trucate. Sau care Pescăresc baze sportive și dau mărturii la DNA.

Of, țara mea de glorii, țara mea de dor, câtă benzină ar trebui turnată la picioarele specialiștilor tăi.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.