Câteodată mă gândesc că mi-e milă de polițistul Godină și toată zbaterea lui pentru o poliție mai cinstită. Pentru că, la un moment dat, sistemul îl va înfrânge și îl va bate cu experiența, moment în care va avea doar 2 variante. Să i se alăture, și atunci vom avea încă un polițist corupt și, normal, incompetent, pentru că de ce ar fi polițiștii corupți, dacă nu ca să nu fie competenți la locul de muncă sau pur și simplu să iasă din sistem. Și atunci va pierde ani, muncă și carieră din cauza unor hoți.

Mai țineți minte, era acum câteva luni o declarație sforăitoare a autorităților, care vor lua la purecat siturile de anunțuri ca să, nu-i așa, descopere pe contrabandiștii care nu își plătesc taxele la stat, taxe rezultate din vânzarea lucrurilor proprietate personală.

Întrebarea mea e, ce face poliția și de ce nu mătură siturile de anunțuri pentru a găsi exemple ca acestea(original, km dați înapoi pe autovit? Serios, nu e glumă, să dai înapoi kilometrajul unei mașini este infracțiune. Cât de greu este să iei numărul de la AUTOSUPERMARKET – Odorheiu Secuiesc, adică
0742540088, să suni și să programezi o întâlnire pentru montarea cătușelor pe încheieturi?

Purecăm siturile de anunțuri doar ca să strângem bani, nu ca să protejăm poporul plătitor de taxe și salarii de infractori, nu?