gheorgheintreg

În toată această tevatură, de care de atlfel BOR se dezice fără probleme, aruncând vina dorinței pe un grup de enoriași din zonă, lumea uită niște chestii. Iar cea mai importantă dintre ele este că degeaba biserica cere, dacă oamenii nu se conformează. Biserica a cerut. Cine s-a conformat?

– Cei ce au pictat chestia aia, în primul rând. Care, în loc să își apere lucrarea, s-au urcat cu mânuțele și banii lor pe casă și au șters “opera”. Desigur, cu justificări gen Am fost amenințați de către primărie. Adică am pasat responsabilitatea, nu noi suntem de vină că suntem lași, alții sunt.

– Cel ce deține clădirea. Dacă e la mine pe casă, e decizia mea dacă e șters sau nu. Decizia sa a fost să fie ștearsă. Nu am văzut pe nimeni să îl întrebe pe proprietar Dar de ce ai lăsat să fie ștearsă chestia aia, prietene?

Și nu în ultimul rând, acea pictură murală e un jeg. Nimeni nu a spus-o până acum, toți menționează cuvintele pictură și murală, după care ne revărsăm asupra bisericii. Să-mi fie cu iertare, dar aia e artă de wc public, are valoarea unui tomberon plin ochi cu coji de pepene.

Pe de altă parte, bucurați-vă.
Pe acel canvas alb, lăsat gol, e liber la scris Muie BOR și Sugi Pula, Daniel. Și nimeni nu va șterge, pentru că se integrează perfect în zonă.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.