Mulţumită lui Sebi, am găsit-o pe concurenta nevesti-mii în blogosferă.
Şi nevasta are o tentă religioasă în ea, dar tanti asta proaspăt descoperită e senzaţională.
Să spicui câteva gânduri de maximă simţire şi profunzime, zic.

“Cinsteşte pe Domnul cu averile tale, şi cu cele dintîi roade din tot venitul tău:căci atunci grînarele îţi vor fi pline de belşug, şi teascurile tale vor geme de must.” Proverbe 3:9-10

Ce frumos verset!!!Dacă noi îi dăm Domnului din roadele dintâi,El ne va binecuvânta!!

Deci teascurile doamnei gem de must.

Femeia de azi poate fi:credincioasă ca RUT,curajoasă ca DEBORA,înţeleaptă ca femeia din 2 SAMUEL 20:16-17,cinstită ca femeia din PROVERBE 31,o femeie a rugăciunii ca şi ANA,o femeie binecuvântată ca MARIA,diaconiţă ca FIVI şi iubitoare ca MARIA sora lui Lazăr.

Credincioasă ca rut?
RUT s.n. Stare fiziologică la animale, corespunzătoare perioadei de activitate sexuală, de durată şi periodicitate variabilă, în timpul căreia se petrec unele transformări ale aparatului genital. – Din fr. rut. (dexonline)
Deci femeia trebuie sa fie credincioasă în timp ce se…rutează?

Bărbatul are nevoie de cineva care să depindă de el,cineva care să-i fie recunoscătoare,mulţumită.El mai are nevoie de un suporter,de cineva care să-i de-a atenţie şi să înfrumuseţeze casa.Cel mai important lucru de care mai are nevoie un bărbat este credincioşie pentru toată viaţa.
Dacă vrei ca soţul tău să înflorească motivează-l şi înfăşoară-l cu atenţie.

Mesajul ăsta trebuie să i-l arăt neapărat nevestei. Să vadă şi ea ce fiinţă gingaşă are la uşă, cum am eu nevoi delicate şi cum simt dorinţa de a înflori.
Ai auzit, femeie? Nu am nevoie doar de cratiţi în cap. Am şi eu nevoi, sunt o fiinţă cu suflet.

Aşa că să te văd cum mă motivezi!

Ce sensibilitatea mea!

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.