Oana Dobre Dimofte este o fostă angajată a varanului (sau poate fi și actuală, nu știu) care bagă cărbuni la una din instituțiile alea de plimbat fraieri pe la troițe, gen Corupția ucide. Să ne înțelegem, nu am nimic cu fata, nu îi știu activitatea decât en passant, iar ce vorbim acum este discuție pe care am văzut-o pentru că îl urmăresc pe Valentinu.

Doamna Dimofte are o problemă. Propagă același fake news care a fost rostogolit în ultimele zile pe facebook. Cum că toți candidații care depășesc 3% prag electoral, își decontează 10 milioane de euro de la stat.

Vă rog, cu atenție, da? Femeia este jurnalist și afirmă, negru pe alb, că oamenii înscriși la BeC pentru președinție primesc 10 milioane dacă ating 3%, da? Nu există nicio urmă de dubiu, de formulare greșită, jurnalista Oana Dobre Dimofte afirmă asta negru pe alb.

Noroc cu Valentin, care are neobrăzarea să vină și să îi spună că ceea ce spune e greșit și că legea, de fapt, spune altceva.

După care încep tarantelele, ah, da, nu vrei să decontăm un site de 500 000, facem un studio de laif, găsim noi măgării să decontăm. Ceea ce sare în ochi oricărui om cu bun simț este că, la alegerile celelalte, era vorba de 5.4 milioane de euro ca sumă decontată candidaților. Să înțelegem că pentru 5 milioane nu se dă jos din pat nici Oana Dobre, darămite Cumpărașu și compania?

De fapt, toată această campanie care a început fix cu 2 zile înainte de alegeri, atunci văăzând prima dată aruncată mizeria asta în spațiul public, are ca scop mânjirea contracandidaților fiecăruia. Al nostru e bun, e drept, e dârz, ceilalți sunt niște scârbe care voiau doar bani. Și oamenii cred și pun botul, nu au probleme, mai ales când vii și ești ditamai jurnalista cu ștaif și șpeis.

Dacă sunteți jurnalisti, bloggeri, vloggeri, nu fiți ca doamna Oana Dobre Dimofte. Nu propagați fake news. Nu propagați fake news ȘTIIND că e fake news. Verificați-vă știrile și nu propagați fake news nici dacă nu știați, dacă nu sunteți siguri de ceva, dacă sursa este doar jurnalism de facebook și nu găsiți nimic oficial, șansele sunt de 100% să fie o minciună ambalată frumos.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.