În primele 6 luni, s-a văzut o reducere a spitalizărilor, atât pentru infarctul miocardic, cât și pentru crizele de astm la copiii între 0 și patru ani. Mai exact, sunt cu 5 până la 11% mai puţine internări şi îmbolnăviri din cauza tutunului. Statisticile ANAF arată că cifra de afaceri a barurilor a crescut cu 10%, iar cea a restaurantelor cu cel puțin 20%.

Dar vai, cum, nu au falimentat toate restaurantele din cauză că nimeni nu mai merge la restaurant dacă nu poate să își aprindă o țigară? Iată că nu și că oamenii pot fuma bine mersi și afară și nu le cad gradele. Așa cum nu au falimentat nici cinematografele când s-a interzis fumatul înauntru. Sau RATB-ul, btw.

Da, am fost cu copiii, în această perioadă, de multe ori la restaurant. Și m-am simțit foarte bine, am putut mirosi mâncarea, copiii nu au trebuit să suporte otrava nimănui, totul a fost așa cum trebuie. Și se pare că nu sunt sinngurul care gândește așa, ci suntem cei mai mulți. Și suntem forte mulți cei ce nu ieșeam la restaurant pentru că nu aveam chef să ne intoxicăm copiii. Și s-a văzut. Creștere de cel puțin 20%? Not bad. Se pare că, de acum proprietarii de restaurante vor ieși să facă scandal să nu se schimbe legea.

În altă ordine de idei, aparatele acelea Iqos sunt legale? Pentru că, în IDM la biliard toată lumea fumează chestiile alea în interior și nimeni nu zice nimic. Personal sunt de acord cu ele, nu iese fum, miros sau altceva, nu mă deranjează, deci pot avea înăuntru și cocaină. E doar o curiozitate personală.

si niste date pe subiect

Copie-a-Centralizare-date-ANAF

raspuns-petitie-nr.-916814

raspuns-petitie-nr.-917905

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.