Probabil câțiva dintre voi îi mai țin minte pe bleen, Mirel Valentin Axinte, și blogary, trompetele politice cele mai atașate de valorile băsesciene ale democrației. Bleen era în stare să îți ia dejecțiile fizice ale lui băse și să te convingă că de fapt sunt poleite cu aur, sunt cele mai mișto dejecții și uite, sunt și foarte sănătoase, el le mănâncă în fiecare zi. Pentru cei ce s-au născut după 1990 și joacă blue whale, prin dejecții mă refer la căcat, să știți.

În 2014, domnul bleen închidea blogary, pe motiv că nu avea bani de hosting, 30 de euro, plus 14 euro costurile fundraisingului, iar el nu scrie gratuit pentru nimeni. A plâns lumea cu lacrimi de sânge atunci, cui ne lași tu, blogary, cu minunile tale și băsescu care este să ne salveze.

Dar dacă vă întrebați cumva dacă săracul bleen nu mai are cu ce să își hrănească familia, stați liniștiți, nu e problemă, s-a găsit cineva să îi plătească hostingul și, probabil, și ceva în plus, pentru că mai scriu acolo și din cei care i-au spoliat pe Vântu și pe proprietarul happyfish de vreo câteva milioane, livrându-i la schimb content de calitate.

Da, doamnelor și domnilor, țineți-vă caii și orgasmele, pentru că acum băsescu este un demon. Bine, căcatul lui a fost bun și înviorător, i-a pus trandafiri în obrași sudorului transformat în analist, dar acum parcă cel al lui Dragnea e mai dulce, nu?

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.