pantelimonul petrece

Pantelimon este, conform observațiilor mele, cel mai împuțit și jegos sat din jurul Bucureștiului. pardon, cică e oraș. Nu încercați să mă contraziceți, am trecut prin absolut toate satele din jurul Bucureștiului.

În Pantelimon, la cea mai mică ploaie, răbufnește canalizarea. Ieri, când a picurat puțin, puțea a căcat în tot satul și nu înțelegeam de ce. Până am ajuns în centru, lângă primărie și am văzut apa cum țâșnea la 1 metru în aer, din canale. Fix lângă tarabele cu legume și alte bunătățuri.

Pantelimonul e plin de țigani. Serios, ar putea să constituie o enclavă și să își declare independența, fără probleme. Un fel de scoție, dar mai mică. Nu am văzut atâția țigani nici în șatre, atâția țigani sunt. Parcă v-am povestit de țiganii care se alergau pe stradă și se pocneau cu bâtele, în timp ce restul țiganilor, pardon, locuitorilor, se plimbau lejer, de promenadă, nu?

Pantelimonul are ABSOLUT TOATE străzile distruse. Toate, nu exagerez cu nimic, până și Sfântu Gheorghe, strada principală, cea care îl conține pe șmena primarul pantelimonez e ca după război. Tractorului, altă stradă principală, e decopertată complet și cu găuri de tanc. Anul ăsta au pus niște pietriș mărunt, care s-a spălat la prima ploaie.

Vă zic, nu există sat/oraș mai jegos decât ăsta și mai lipsit total de orice urmă de grijă, de gospodărire.

DAAAAAAR.

Să vedeți ce dungi albe frumoase se trag pe străzile inexistente…