CULTURA

Știți de ce evenimentele culturale sunt luate în derizoriu pe internet și, în general, sunt un fel de labă în grup, în care oamenii din grup laudă evenimentul și tot oamenii din grup se entuziasmează de cât de lăudat a fost?

Pentru că, la evenimente de acest gen, sunt invitate femei. Nu femei în general, ci cam aceleași femei, tot timpul.

Și acele femei simt nevoia, ca majoritatea femeilor, să lase impresia că sunt foarte, dar foarte cultivate. Pentru ele cultura e cum ar fi salamul de vară pentru muritorii de rând, cultura o respiră, o intromisionează, ba chiar și când se bășesc, tot cultură elimină.

Le-ați văzut și voi, pe bloguri sau aiurea.
Poza aceea în care ea, cu mâinile împreunate pe piept, in fața artistului, se pierde în vorbele-i înțelepte. În toate articolele se umplu de bine, binele transpiră în jurul lor, simt evenimentul prin toți porii, ar vrea să descrie exact, dar nu au cum să explice fericirea ce le cuprinde, își scrijelesc în carne amintirile, pentru peste ani, sunt copleșite de emoție, de artă și de oamenii puternici din jur. Totul este simțire, totul este așteptare, totul este trăire și viață.

Prietenilor, serios, mai renunțați la pizdulinele astea obosite. Vă duc în derizoriu toate evenimentele și nici un om serios nu o să vă preia chestiile care, poate, sunt importante, pentru că nimeni nu vrea să își asocieze imaginea cu bășinile astea elitiste.

Lumea e largă, explorați-o.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.