The Goop Lab este un serial cu iz documentar pe Netflix, cu punct de pornire mizeria de blog site-ul de lifestyle al actriței Gwyneth Paltrow, care are tot atâta autoritate în a da sfaturi de viață cum are și Olivia Steer la noi în coteț, dar nah, e frumoasă și a apărut la televizor, deci există destui retarzi care să se uite în gura ei.

În cazul în care nu știți cine e doamna și de ce este relevant site-ul ei, permiteți-mi să vă luminez: Goop recomanda femeilor, printre altele,  curățirea cu abur a vaginului, pentru că se pare că avem atâtea toxine acumulate în trompe și în uter, încât trebuie înmuiate de pe pereți cu abur fierbinte, cam cum dizolvi grăsimea încrustată pe grătarul folosit de prea multe ori. Spoiler: aburul fierbine la domnișoara nu e o idee bună.

Pentru că a avut atât de mult succes cu Poop  Goop, Gwyneth și-a produs propriul show pentru Netflix, ca să atingă o audiență mai mare cu forja ei din puțul gândirii. Complet cu titlu cu iz de seriozitate (conține cuvântul Lab, deci experimente, deci science, bitch!), Poop Lab documentează experiențele echipei lui Gwyneth (pentru că ea o fi proastă, dar nu destul de proastă încât să încerce pe pielea ei ceea ce propăvăduiește – vă amintește de cineva asta?) cu pseudoștiința, pe care o tratează cu o seriozitate de zici că au purces la vindecat cancerul, guta și ejacularea precoce în același timp.

Desigur că toată echipa cucoanei suferă de anxietăți, depresie și PTSD, dar de asemenea și de lipsa unui orgasm cinstit, care, zic eu, ar rezolva multe dintre problemele de mai sus, mai ales având în vedere că au fost perfect vindecabile cu pseudoștiința propăvăduită în „documentar”.

Episodul 1: Echipa bagă shrooms ca să se vindece de PTSD și depresie.

Episodul 2: Echipa se freacă cu curul de zăpadă și se aruncă în apă înghețată ca să se vindece de anxietăți.

Episodul 3: Atelier de masturbare (cu o babă de 90 de ani, care – trebuie spus – e demențială, ca toate babele de 90 de ani care îți explică, pe șleau, că o femeie trebuie să știe să „conducă futaiul”)

Episodul 4: Echipa merge la spa ca să se facă mai tânără.

Episodul 5: Echipa se vindecă de anxietate cu bioenergie.

Episodul 6: Echipa învață să fie medium.

La ultimele 2 recunosc că m-am uitat „cu spatele”, adică le-am lăsat să curgă în timp ce făceam alte chestii, pentru că am și eu răbdarea mea.

Recomand showul cu brațele deschise, pentru că are un umor involuntar absolut delicios. Felul cum Gwyneth o arde superior cum că „în 2008 am realizat că chemarea mea este mai adâncă decât să mă mozolesc cu Matt Damon pe ecran” – când noi știm că „chemarea” ei este să recomande aburirea păsăricii, moacele concentrate ale echipei la toate explicațiile (știți voi – ochii strânși de parcă suferă de miopie și astigmatism, buzele strânse, brațele încrucișate sub sâni ca spălătoresele), și aerul ăla important când de fapt ei se duc să mânce ciuperci psihedelice în Jamaica…sunt neprețuite. Plus momentul când femeia află, la 46 fucking ani, că vulvă și vagin nu sunt sinonime…

The Poop Lab. Pentru că Olivia nu e a mea, nici a ta, ci e a întregii lumi.

Apropo, domnilor: se pare că există și o curățire cu abur pentru voi – A-steam (probabil de la asshole?). Se pare că vă face inima să bată mai repede. O recomandă Gwyneth, și e frumoasă, deci…

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.