1. Petrică Obaie, omulețul de casă la protv, și-a făcut un obicei de a da ratingurile după fiecare emisiune X-Factor, tot timpul comparativ cu protv. În orice situație, protv e deasupra, protv e egal, dacă nu per total, pe comercial, sau pe copiii cu vârsta între 2 și 12 ani etc. Limbism jenant. Alta e ideea. Dacă după x-factorul de duminică, Obaie nu a scris nimic, înseamnă că au avut rating mare? Întreb și eu, că nu știu de unde pot lua cifrele de audiență.
  2. De aia îmi plac mie religioșii. Fie ei creștini sau musulmani. Pentru că au opinii bazate pe chestii de bun simț, cu soluționare bună. A, și pentru că preoții catolici iubesc copiii. Mult.
  3. iOS este un OS învechit, care nu face nimic. Android e un sistem nou și bun și gratis, care face orice. Ce înseamnă orice, nimeni nu știe. A, te lasă să faci orice dacă îl rootezi și umbli prin el. Right. Deci smartphonurile trebuie sa fie doar pentru tech geeksi, mama poate să își ia un nokia de la Jucu. REMEBER JUCU!
  4. Petrom a mânărit prețul la motorină pentru că are monopol. Așa e, tovarășe Băsescu, deci săptămâna trecută Petrom a mânărit prețurile, până atunci fiind foarte clar că urmează trendul pieței, ținând prețurile la nivelul mondial și respectând țara căreia i-a luat moka rezervele naturale. Protestele din ultimii ani? Copilărisme, dragă. Sigur, asta nu are legătură cu campania electorală, cu arestările din PDL, cu nimic.
  5. Boc știa de corupția primarului din Cluj de 6 luni, scapă păsărica un imbecil din PDL. După care încearcă să o dreagă, explicând că premierul primește informările la modul general, nu nomina. Vă dați seama cum sună o informare de asta, nu?
   Domnule prim ministru, se pare că un anume primar, din orașul Cluj, ar fi corupt. Nu dăm nume, că nu e frumos să ne pârâm între noi.
  6. Ce dacă a furat? La urma urmei, e colegul nostru și suntem solidari cu el. Și nenorociții ăștia de mâncători de icre oricum ne dau țeapă și trebui să să îi frigem cât mai tare. Ce, câteva baterii acolo e hoție??

Pentru cei care îmi tot explică că sunt plătit de intact, un mesaj. Suck it hard. Merg la X-Factor pe banii mei, pentru că îmi place. Așa cum voi merge și la Vocea României. Tot pe banii mei. Măcar pentru că e imbecilul de Badea angajat acolo și ar trebui să realizați că niciodată nu aș accepta bani de la nenea securistul.
Sictir.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.