Astăzi m-a chemat Monica, o pretină, cică hai să bei ceva și să cunoști pe indestructibila. Noh, eu am mai auzit de inviolabila, inevutabila, irefutabila și tot delul de alte bile, dar de indestructibilă nu mai auzisem, drept pentru care m-am înființat la băute și cunoaștere.

În altă ordine de idei, tot acolo l-am cunoscut pe Valahul, care e la fel de gras ca mine, dar face flotări stând în mâini și pe Oncescu, campionul mondial la skandenberg. Mai era un skandenbergian, dar cu părere de rău, am uitat cum îl cheamă.

Revenind, cei 3 erau acolo să încerce să o distrugă pe respectiva indestructibilă, care indestructibilă este o lanternă de la Varta, lanternă garantată ca indestructibilă în orice condiții.

Tipii s-au chinuit ceva să o distrugă, nu prea au reușit, dar eu cred că de fapt nu s-au chinuit prea tare. Așa că, la alegerea publicului prezent, care șușotea că ar trebui să i-o dea lui Arhi că sigur o distruge (nu știu dacă să mă simt exact flatat sau nu), am fost ales să mă ocup de distrugerea respectivei lanterne.

Revin cu încercările subsemnatului.

PS: Fetele din prima poză au mâncat fiecare în parte cam dublu față de mine. FAȚĂ DE MINE!! Și au 30 de kile cu tot cu tocuri. CUM DOAMNE, CUM??

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.