analytics

Trollingul cu banii de pe cardurile CNAS a fost unul dintre cele mai reușite trollinguri la care am asistat. Și s-a văzut asta cel mai bine ieri, când arhiblogul a avut peste 100 000 de vizitatori unici neduplicați. Ceea ce este un record pentru un blog, vă zic.

Dar vă mai și zic că, dacă nu erați voi, în nici un caz nu ar fi ieșit atât de bine. ÎN NICI UN CAZ. Ați preluat trollingul ca niște maeștri adevărați și l-ați dus, fără ca eu să vă spun nimic, pe niște culmi absolut intangibile de către oricare altă comunitate românească de pe internet. A ieșit bestial și, din cauza voastră, probabil și acum este un botoșănean sau un clujean prin fața unui bancomat, scărpinându-se în cap și întrebându-se Bă, dar oare de ce nu intră, că celor de pe arhiblog le-a intrat.

Încă o dată, chapeau.
PS: Am făcut un printscreen când s-a atins numărul diavolului la comentarii. Dacă tot vorbim de cardurile pe care BOR vrea să le interzică, pentru că se știe, card=drac.

numarul diavolului e in numele cardului

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.