Ador lașitatea jurnaliștilor rromâni. Spiritul de hiene, care n turmă se simt în siguranță, dar când sunt puși în fața leului, toată turma evacuează incita, pentru că are o grămadă de treabă.

Vai, Gigi Becali a înjurat o distinsă jurnalistă. I-a zis du-te-n pla mea. Dumnezeule, ce erecții mentale. Ce discuții cu miez pe iRealitatea. Proteste supreme ale asociațiilor de jurnaliști. Ba chiar sugestia că Becali ar putea să își piardă postul, deși un parlamentar ales are imunitate la așa ceva.

Și de ce toate astea? Pentru că, la fel ca și ei, Gigi e doar o hienă, un mâncător de cadavre de pe movila armatei, un om fără putere reală, doar cu puterea lui Zmărăndescu eventual.

Mai ține minte cineva episodul țigancă împuțită? Când PREȘEDINTELE STATULUI a jefuit o ziaristă de un telefon, după care îi explica madamei fătătoare de basești ce țigancă împuțită era aia cu telefonul.

Proteste atunci ceva? Dureri maxime din partea sociațiilor? Petiții pe la Bruxelles? Nu.

Doar dureri în cur, cel mult.
Sesizați diferența?

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.