Nu, sa nu se inteleaga ca sunt vreun fan apple. Nici pe departe. Mi se par niste chestii extraordinar de scumpe, care stiu prea putine chestii fata de ceea ce pot/stiu sa faca.
Vreau doar sa subliniez de ce Apple vinde cate 600 de iPhone-uri pe ora, iar celelelate filme de telefonie vand toate la un loc mai putin.
Pentru ca Apple e cool. Pentru ca e trendy. Pentru ca intotdeauna creeaza chestii funny si simpatice pentru gadgeturilelor, pe cand ceilalti, desi au poate terminale mai bune si mai puternice, baga doar un joculet de sarpe si un Prince of Persia; Sands of time, si gata, l-au rezolvat.
Stiti care e ultimul gadget pentru iPhone? Un programel care il face sa vajaie ca sabia lui Luke Skywalker (da, ala din Razboiul Stelelor) atunci cand il misti rapid sus/jos.
Este ca nu exista telefon clasic care sa aiba asemenea appsuri?
Acum urmeaza sa faca un decodor de voce pentru iPhone, ca sa vorbesti ca ala negru, care respira greu si, da, era tac`su.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.