Toate siturile de ştiri din rromânia, se autoconsideră mine de aur, se autoevaluează la milioane şi milioane de euro şi, de ce nu, chiar se vând pe milioane de euro.

Sau se lansează cu surle şi trâmbiţe declarative, cum investesc ei 600 000 de euro în lansare şi dezvoltare. Iar restul lumii priveşte cu emoţie `waw, ce tari sunt băieţii ăştia`.

Şi totuşi, ce valoare au pe internet aceste portaluri de ştiri? Sau, mai strict, portalul de ştiri numărul 1 din rromânia, cum se autointitulează unul din ele?

În print screenul pus de Vali Petcu şi ciordi împrumutat de mine, sunt referalii trimişi către zoso.ro în ziua neagră a jurnaliştilor, 25 martie, de către articolul de pe prima pagină a portalului de ştiri numărul 1 din rromânia şi, comparativ, referalii trimişi de prima pagină a arhiblogului.

A se remarca faptul că portalul de ştiri numărul 1 din rromânia a avut pe 25 martie, 865 000 de afisari, iar arhiblogul doar un modic 29 000.

Concluzia? Niciuna, rămâne cum am stabilit.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.