Am pachetul maxim de la RDS, cel cu…113 canale, parcă? Plătesc pentru televiziune și internet 94 de lei, inclusiv 10 lei chiria la decodorul HD. Destul de scump, dacă stai să mă întrebi. Dar na, asta am semnat, ăsta e contractul, plătești vrei-nu vrei. Nu stau să compar cu cât costă internetul în alte țări, că realizez că e chiar un chilipir.

Alta e discuția.
Butonând în seara asta teveul, am realizat că eu de fapt folosesc mult mai puține programe. Cele 5 programe de desene animate, 7 programe de muzică, cele 2 eurosporturi din când în când, la fel și Digi-urile, când e vreo manifestare sportivă care îmi place, foarte rar 1-2 posturi de muzică știri, mai mult kisstv și utv, pentru că mtv -ul nu dă muzică, ci reality show-uri inteligente, în care înveți cum să înjuri de mamă. A, și din când în când, un Discovery.

Deci maxim 20 de posturi, nu? Hai să zicem 30, că poate mai folosesc unul din Cinema-urile alea sau HBO. Dar plătesc 113, pentru că altă variantă nu am, pachetele lor obligatorii conținând cu totul altceva decât ceea ce mă interesează pe mine. Bănuiesc că datorită legislației, care impune tot felul de chestii la retransmisie, că așa s-au gândit domnii de la CNA, nici nu se va face vreodată așa ceva.

Întrebarea e, în alte țări poți să îți alegi ce programe vrei în pachet, sau așa e peste tot?

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.