Răspunsul unei primării la sesizarea oamenilor agresați de câini. În principiu, nu aș fi avut nimic de comentat, dar priviți avertizarea bolduită, în care li se atrage atenția că nu au voie să ia măsuri împotriva javrelor. Deci da? Aveți grijă cum vă mișcați, că altfel venim și vă luăm.

Și aceasta este decizia oamenilor. Să vedem, cum pot aresta un cartier întreg?

Buna ziua,
Acest mail este in numele locatarilor din blocul BAC, bulevardul Dimitrie Pompeiu nr. 8, Sector 2, desi este trimis de pe o adresa individuala.

Informativ, v-am atasat raspunsul oficial primit la sesizarea nr 12696/02.02.2012
Astazi o persoana a fost din nou atacata de caini in zona blocului, fiind nevoie de interventia unui echipaj al salvarii pentru a acorda ingrijiri medicale de urgenta.

Impreuna cu majoritatea locactarilor din bloc, in urma raspunsului nesatisfacator primit precum si a incidentului survenit astazi, am decis sa intreprindem urmatoarea actiune:

ACTIUNEA
Otravirea cainilor din jurul blocului folosind felii de parizer prajite in ulei si presarate apoi cu otrava pentru sobolani

DE CE
1 Consideram inacceptabil riscul de a fi ucis de caini intr-o civilizatie moderna (riscul creste proportional cu numarul cainilor, care sunt peste 20 acum)
2 Toate masurile autoritatilor fata de aceasta problema au fost ineficiente (sau inexistente – oricum nu am observat nici un rezultat de-a lungul anilor)

CAND
31 mai 2012 – pentru ca de Ziua Copilului sa ne putem lasa linistiti copiii sa se joace in jurul blocului

DURATA
Nu ar trebui sa dureze mai mult de 2-3 ore. Cainii adora carnea prajita si ne vom asigura sa nu ramana pe jos bucati de parizer otravite dupa incheierea actiunii.

COST ESTIMAT
200 RON – am inceput deja sa strangem fonduri pe baza de donatie, iar ritmult colectarii este foarte incurajator; orice donatie este binevenita. Cu resursele ramase putem finanta actiuni viitoare pe strazile adiacente.

Daca nu sunteti de acord cu actiunea noastra, aveti doua alternative prin care ne puteti influenta, pana la data de 30 mai 2012:

1 Va luati cainii si faceti ce vreti cu ei. Cei ce vor ramane vor fi inclusi in actiunea descrisa mai sus, fara exceptie.
2 Ne sugerati o metoda similara prin care cainii sa sufere mai putin, cu conditia ca punerea in aplicare pentru 25 exemplare sa nu depaseasca suma de 200 RON. Vom lua in considerare doar propunerile pertinente, deci fara alergat maidanezi cu seringa letala in jurul blocului sau vreo ceremonie cu sobor de preoti pentru spalarea pacatelor.

Daca aveti orice alte intrebari sau observatii, va rugam sa le tineti pentru voi. Pana acum nu ne-ati fost de nici un ajutor, desi sunteti platiti din munca noastra.

Succes in campanie !

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.