Ultima oară când am aflat o știre despre vreun film era că Ben Affleck face un film despre crearea adidașilor Nike Air. Cu puțin timp înainte văzusem ceva despre crearea Tetrisului. Plus filmele în care Tom Hanks întruchipează un pilot de ceva care salvează victorios oameni și bunuri materiale, ori pe vas, ori pe avion. Sau toate firmele Marvel și DC. Sau adaptările după jocuri, gen Witcher sau The Last of US. Și mai rulează zilele astea încă una făcută după un joc, dar îmi scapă numele.

Și stau și mă întreb, s-au epuizat subiectele de filme? Nu mai avem imaginație, ca oameni și creatori de conținut? Trebuie neapărat să reciclăm subiecte deja fumate, să glorificăm pe peliculă faptele mediocre ale unor concetățeni? Sau să pedalăm încontinuu pe filme cu eroi?

Serios, după ce penibilități sunt pe piața de filme acum, mi-e dor de filmele cu Lorenzo Lamas, Cynthia Rothrock, Don The Dragon Wilson, Ken McLeod sau Billy Blanks. Măcar aveau idei proprii, bune, proaste, nu conta, te țineau în scaun, îți mâcai floricelele, plecai acasă fericit, fără să te întrebi cum plm respiră AntMan dacă e mai mic decât o moleculă de aer și cum nu își păstrează masa, când se micșorează, un tanc.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.