Azi dimineata am primit cel mai funny e-mail de promovare primit in ultimul timp de la vreun bogger.

Salutare, Arhi.
te citesc de cativa ani. constant.. locuiesc in canada de si mai multi ani. asa , ca sa stii de ce nu ne-am intalnit inca. nu comentez niciodata la ce scrii. imi place. sunt de multe ori de acord. il stiu pe vis urat. dar el nu-mi place. nici zoso. poate daca as fi acolo mi-ar placea. dar cred ca ei deja se cred prea importanti. poate sunt. nu e acum problema mea. eu am alta problema. ai sa razi.
da, stiu ai sa ma ignori. ai sa ma iei ca spam.
dar sa stii ca imi placi si ce faci e super. atata am de spus. ca nu imi place sa laud.
eu am inceput un blog. da, stiu, deja incepi sa ma urasti. scriu ca boul acolo, nu ma citeste nimeni niciodata. scriu in romaneste. nu am nici talent. nu fac bani, nu vreau sa fac bani. as vrea, sincer, doar niste vizitatori care sa comenteze. sa ma injure. nu ma supar. dar sa vina, sa scuipe acolo si sa am si eu o satisfactie. azi m-au scuipat 2. macar nu am fost degeaba pe pamant azi. te am intre favoriti acolo de un an. nu iti cer sa faci la fel. te rog doar sa te uiti pe el si sa imi spui ce parare ai. ce as putea face sa am si eu macar un reader constant? stiu ca ma injuri acum si ca nu o sa ai timp de mine decat ca sa faci poate misto…dar dintre toti blogerii romani, am ales sa iti scriu tie, mi se pare cel mai asezat. daca vrei sa ma injuri pe blog, ok.
thanks ca ai citit pina aici. acum cred ca te intrebi…totusi, ce vrea omul asta?
poate vreau doar sa iti spun: multumesc. doar atat.
cu tot respectul, DXN.

Foarte mișto și foarte sincer, cum mă citește el de câțiva ani, mai ales că blogul meu are un an și ceva :). Blogul lui îl găsiți aici, deci mergeți să îl injurați, că vrea.

Săptămânal, o să public cel mai mișto e-mail de promovare pe care îl primesc, asta desigur, dacă îmi va place și blogul respectiv.
Desigur, cei care deja m-au spamat se pot abține. E clar că nu voi face nimic, nu?