Sa iesi la cumparaturi cu soacra-mea la centrare, de acasa, trimitandu-mi mesaje despre ce si-ar mai dori cumparat, este cea mai rewarding ocupatie, daca prin rewarding intelegi nevoia de sapun si franghie, in ce ordine vrei.
– Vrei sa iau niste peste, facem prajit, pentru dupa-masa asta?10 minute. Niciun raspuns. Plec din magazin, sunt in masina, la mother of hell, cand suna whatsapp-ul. Mesajul:
-Da. A trebuit sa imi aduc aminte la ce mi-a raspuns da, atat de mult timp trecuse. Ok, uite un Lidl, hai ca au ei peste bun. Intru la Lidl, cumpăr pește și apă, plec. Când plec, mesaj.
– Dacă tot ești la Lidl, ia și niște pere pentru Adia, a zis Luna sa incercam, sa vedem daca au inceput sa ii placa.
Ok, ma intorc, parchez, ma duc, iau 4 pere, stau la coada aia pe care o știți la Lidl-urile din orice colț al Europei. Plec.
Ajung la alt magazin. Dau mesaj:
– Mai vrei vinete?
Niciun raspuns. 7 minute pe ceas. Timp in care am stat langa vinete. Invatat cu lectia de la peste, cumpar 8 vinete, plec.
Bzzzzzz. Whatsapp:
– Nu acum, peste câteva zile.
Ce nu acum? Zice mintea mea, deja la volan. A, vinete. Ok, lasa, ca aia e, se intampla.
Ajung la Carrefour. Acolo au niște chiflișoare calde, la pungă, care îi plac ei și mănâncă cu tona. Soacră-mea având vreo 50 de kile la 1.78. Din care 10 kile sunt…în fine, nu contează.
– Vrei să îți iau chiflișoare?..
8 minute. Niciun raspuns. Aia e, iau o punga de aia de chifle fiti-ar intrebarea de ras, ca nu puteai sa tajdreaq.
Platesc, puneam sacosa in masina.
– Nuuuu, nu lua, ca mai am o gramada de data trecuta.
Ziua e inca tanara, prieteni, tineti aproape, e posibil sa vedeti o stire cu 2 pensionari din Pantelimon s-au aruncat in Dambovita.

Ok, eu cu una sunt pe marginea hăului intergalactic, privindu-mi nemurirea în ochi.
Dar cu 4??

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.