Credeați că specialiști precum Olivia Steer nu infectează spațiul public? Și că nu e nevoie să fie internată într-un sanatoriu de boli nervoase?

Vă prezint cu maximă plăcere NMG, sau noua medicină germană. Medicină care consideră că bolile sunt doar conflicte interne pe cale de vindecare. Te-ai certat cu nevasta? Face copilul scarlatină, că a fost puternic impresionat. Cancerul? A ha ha, nu trebuie să faci nimic, cancerul este doar organismul ce se vindecă după un conflict, deschide o sticlă de șampanie. Păduchi? Despărțirea de cei dragi.

Sigur, e normal, natura nu face decât să se curețe, se numește selecție naturală, atunci când crapă de cancer idioți de genul. Dar ce faci cu copiii lor, carora li se refuză dreptul la tratament medical, datorită unor părinți de genul și datorită unora ca acest Gabriel Marsian, care cred că totuși ar putea fi cumva tras la răspundere, pentru mizeriile acestea.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.